Dhabi kuadrat pods

Pods pjell kuadrat (emri shkencor: Tetracerus quadricornis) Lloji i antilopë të vogla të gjetura në pyjet e hapura në Indi dhe Nepal. Është e vetmja specie të gjinisë aktualisht seeded Tirasers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Translate »